Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü ABD’nin tehditlerine karşı bir savaş fragmanı yayınlayarak "Buradayız" yanıtı verdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 'Flames of War' (Savaşın Alevleri) adı verilen fragmanda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] terör örgütü elamanlarının Suriye ve Irak’ta verdikleri savaştan görüntüler yer alıyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarzı oluşturulan ve son teknolojinin kullanıldığı fragmanda teröristler Suriye ve Irak’ta ele geçirdikleri topraklara saldırılarda bulunulması halinde buranın Amerikan askerlerine mezar olacağı tehdidini savuruyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Avrupa basını görüntülerin ABD kongresinde IŞİD’e karşı hava saldırılarının yeterli olmaması halinde bir kara harekatına onay verilmesinin tartışıldığı
bir dönemde yayınlanmasına dikkat çekerek bunun bir gözdağı verme niteliği taşıdığını yazdı.