Kaysili Kuruvasancroisant Aux Abricot
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
4 TANE KARE MILFOY HAMURU
12 TANE YARIM KAYISI (BEN KONSERVELI KULLANDIM )
HAZIR PASTA KREMASI
KREMA ICIN :
SUT
BIRAZ KAYISI RECELI
BIRAZCIKTA PASTA SEKERLERI
UZERI ICIN :
1 YUMURTA SARISI
Tarif
ONCELIKLE HAZIR KREMAMIZI SUT ILAVE EDIP OCAKTA PISIRIYORUZ
KATILASINCA OCAKTAN ALIP SOGUMAYA BIRAKIYORUZ
SONRA BIR KARE MILFOY HAMURU ALIPKARSILIKLI BIR UCTAN DIGERINE SOGUMUS KREMADAN SURELIM
UZERLERINE 3 ER TANE KAYISI DIZELIM
SONRA BIR KENARI KAPATALIM UZERINE YUMURTA SURELIM
SONRA DIGER KENARI KAPATIP¨TEKRAR YUMURTA SURELIM
SEKER PARCALARINDAN SERPELIM
DIGERLERINEDE AYNI ISLEMI YAPIP 200 DERECELIK FIRINDA PISIRELIM
SONRA UZERLERINE KAYISI RECELI SURELIM
BOYLE PARLAK GORUNTU ALIYORLAR
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ |