[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 2 adet hazır yufka
- 250 gram kıyma
- 1 adet orta boy soğan
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Üzeri için:
- Yoğurt
- Tereyağı
- Pul biber
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Soğanlar küp küp doğranır. Kıyma, tuz, karabiber ve istenen baharatlar katılarak harmanlanarak hazırlanır. Yufka dörde bölünür. Geniş kısmına harçtan konarak rulo halinde sarılır ve kendi etrafında döndürülerek gül şekli verilir. Tepsiye yerleştirilerek 100 derece fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirilir. Üzerine arzuya göre yoğurt konup tereyağı dökülerek süslenebilir. Bu tarifi hazırlayıp buzdolabınızda saklayabilir ve misafirleriniz geldiğinde hemen pişirip afiyetle yiyebilirsiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.