Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler - Yarım su bardağından bir parmak
eksik sıvıyağ
750 gram havuç
Bir buçuk su bardağı tozşeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı kıyılmış badem
Yarım su bardağı sarı kuruüzüm
Yarım su bardağı kıyılmış
antepfıstığı
5 damla gülsuyu
1 çay kaşığı toz kakule
Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Yapılışı
Sıvıyağı tencerede ısıtın. Rendelenmiş
havuç ve tozşeker ilave edip, havuç yumuşayana dek pişirin. 1 su bardağı süt ekleyip, bir-iki kez karıştırdıktan sonra
badem,
üzüm, antepfıstığı, gülsuyu ve kakuleyi ilave edin. Sütü çekene dek kısık ateşte pişirin. Ilık olarak servis yapın.