Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2014, 22:12   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hint Mutfağı: Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


  • Yarım su bardağından bir parmak
    eksik sıvıyağ
    750 gram havuç
    Bir buçuk su bardağı tozşeker
    1 su bardağı süt
    Yarım su bardağı kıyılmış badem
    Yarım su bardağı sarı kuruüzüm
    Yarım su bardağı kıyılmış
    antepfıstığı
    5 damla gülsuyu
    1 çay kaşığı toz kakule


Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Yapılışı


Sıvıyağı tencerede ısıtın. Rendelenmiş havuç ve tozşeker ilave edip, havuç yumuşayana dek pişirin. 1 su bardağı süt ekleyip, bir-iki kez karıştırdıktan sonra badem, üzüm, antepfıstığı, gülsuyu ve kakuleyi ilave edin. Sütü çekene dek kısık ateşte pişirin. Ilık olarak servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet