Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2014, 22:17   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hint Mutfağı: Pasandida Palak (Baharatlı Patates ve Ispanak) Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


  • 150 gram ıspanak püresi
    2 adet patates
    1 çay bardağı sıvıyağ
    Yarım çay kaşığı kimyon
    2 diş sarmısak
    1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
    1 adet acı sivri biber
    Yarım çay kaşığı zencefil, tuz


Pasandida Palak (Baharatlı Patates ve Ispanak) Yapılışı


ONCELİKLE patatesleri soyup kup kup doğrayın. Kızgın yağda kızartın. Yağını bırakması icin kağıt mutfak havlusunun uzerinde beklemeye alın. 1 cay bardağı sıvıyağı, kalın tabanlı bir tavaya alıp ısıtın. Kimyon ekleyin. Yağ kızmaya başlayınca ince ince doğranmış sarmısak ve ıspanak puresini ekleyin. Yağ yuzeye cıkıncaya kadar pişirin. Uzerine toz kırmızıbiber, tuz ve kızarmış patatesleri ekleyin. 5 dakika daha pişirdikten sonra zencefil ve ince do.ranmış acı biberle susleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet