Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2014, 22:29   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Allı Güllü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


  • 2 su bardağı su
    3 çorba kaşığı buğday nişastası
    2 çorba kaşığı tozşeker

    Gül sosu için:
    1 lt’lik kavanoz dolusu gül yaprağı
    1 adet limonun suyu
    1 su bardağı tozşeker
    1 su bardağı su


Allı Güllü Yapılışı


Şerbet için, yıkanmış gül yaprakları, şeker, su ve limon suyunu kavanoza koyup, 1 gün boyunca güneşte bekletin. Muhallebi için, su, nişasta ve şekeri tencerede devamlı karıştırarak kaynatın. Gül formunda silikon kalıplara döküp, en az 2 saat buzdolabında bekletin. Servis için şerbeti süzüp, kalıplardan çıkarılan muhallebinin üzerine dökün. Gül yaprakları ile servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet