Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2014, 12:51   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cankurtaran sahilde erkek cesedi




FATİH, Cankurtaran sahilde kıyıya vuran bir erkek cesedi bulundu. Dalgıçlar tarafından çıkarılan cesedin üzerinden Fahrettin Aymış adına düzenlenmiş kimlik çıktı.


İddiaya göre, olay saat 10.00 sıralarında Cankurtaran sahilde meydana geldi. Denizde erkek cesedi gören balıkçılar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kayalıkların arasına sıkışmış bir cesetle karşılaştı.
Bir dalgıç yardımıyla denizden çıkartılan ceset kayalıklar üzerine getirildi. Kıyıda bekleyen sağlık ekipleri burada yaptıkları incelemede erkek şahısın hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekipleri, cesedin üzerinden Fahrettin Aymış adına düzenlenmiş bir kimlik buldu. Yapılan incelemenin ardından ceset, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan