Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2014, 17:02   #1
Çevrimdışı
Seyra Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Romen Türlüsü Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulyesi
2 adet kesmeşeker
1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
Yarım demet maydanoz
500 gram taze fasulye
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet küp doğranmış domates
2 adet sivri biber
Tuz, kırmızıbiber, karabiber


Tarif
Kuru fasulye ve barbunyayı haşlayın
Soğanları halka doğrayın
Tencerede 1 çay bardağı zeytinyağı ile 5 dakika soteleyin
Küp doğranmış domatesi, küçük doğranmış sivri biberleri, tuzu ve kesmeşekerleri ekleyin
Taze fasulyeleri ayıklayıp, yıkadıktan sonra doğrayın
Soğanları sotelediğiniz tencereye aktarın
Üzerini aşacak kadar ılık su koyup, kısık ateşte fasulyeler yumuşayana kadar pişirin
Ocaktan almadan üzerine 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulyeyi ve 1 su bardağı barbunyayı ilave edip, 5 dakika daha kısık ateşte kaynatın
Ateşten alın
Üzerine kırmızıbiber, karabiber ve ince kıyılmış maydanoz serpip, soğuyunca servis yapın

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan