Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2014, 18:47   #15
MikaiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Re: SSH Oto Kurulum Kodları Full

iLkeHosting Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba;
MikaiL bey bu otokurulum sisteminin bana ait olduğunu çok iyi biliyorsunuz çünkü beni tanıyorsunuz.

Aslında konuyu çok daha önce gördüm yazmayacaktım fakat
Öyle şeyler yazmışsınız ki konuya dahil olmadan edemeyeceğim.
Bu otokurulum sistemi BensumShell adına tarafımdan yapılmıştır kodlardaki yazılım şekillerine harflerine kadar inceleye bilirsiniz bu piyasada tanıyan herkes bilir ve bilen herkeside bu konuya davet ediyorum ayrıca yazdıklarınızdan ötürü ve forum kuralları gereği v*arez paylaşım için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Orda dur bakalım dostum sen kimsin tanımam bu 1 sektörde adınız geçti die tanımak zorundada değilim.

Kodların hala sana ait yada bensumshell ait diyorsunuzya gülüyorum size hiç sevmediğim şeyleri yapıyorsunuz editledim ben bu kodu aldımda deyinde tamam deyim kodladım demeyin hala!

1) Bu kodlama KasperSky (Proturkey) tarafından shellcim.net için yapılmıştır sizlerde editleme yapmışssınız.

2) Dahamı susmuyorsunuz susturmasınıda iyi bilirim buda son yazım.

3) Çokmu daha detaya ineceksin buyur bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KasperSky 2008 yılında kodlamıstı sizlerde kodları alarak editlediğiniz alt yapısından her şekilde bellidir hala ben coderim ben yaptım diyorsanız önce kendiniz birşeyler yapmayı öğrenin!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan