Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Çay
MALZEMELER
25 gram ıhlamur
25 gram adaçayı
25 gram hibiskus
25 gram kök zencefil
25 gram ekinezya
25 gram havlucan
25 gram gül hatmi
25 gram kabuk tarçın
2 su bardağı içme suyu
NASIL YAPILIR?
İçme suyunu cezveye aktarın. Kök zencefil, havlucan ve çubuk tarçını ekleyin.
Kök bitkileri kısık ateşte kaynamaya bırakın.
Bir iki taşım kaynayan çay karışımını ocaktan alın. 2-3 dakika kadar bekletin.
Son olarak; ıhlamur, ada çayı hibiskus, ekinezya ve gül hatmiyi ekledikten sonra demlenmesi için 5 dakika kadar bekletin.
Demlenen çayı süzdükten sonra tercihen günde üç fincan tüketin. Bağışıklığı arttırmaya yönelik olan bu çay tarifini sevdiklerinizle paylaşın.
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ |