| Yalan Dünya setinde Nurseli İdiz krizi
Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisi çekimleri için Hasköy'de bir platoda toplanan ekipte ortam gerildi. Fazla bekletilen Nurseli İdiz çalışanlara ateş püskürdü. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dizide ‘Nurhayat’ (Gupse Özay) ve ‘Bünyamin’in (Okan Çabalar) anneleri ‘Nursel Karakaş’ rolüyle kamera karşısına geçen İdiz, dizinin klip çekimlerinde bekletilince küplere bindi.
‘Yılların sanatçısıyım’
Hafta sonu Hasköy’de bulunan bir platoda çekimleri gerçekleşen klip için tüm oyuncu kadrosu eksiksiz stüdyoda yer aldı. Öğle saatlerinde başlayacak çekimin hazırlıklarının uzun sürmesi nedeniyle bir süre bekletilen İdiz, set çalışanlarına ateş püskürdü. Bağırmaya başlayan İdiz, çalışanlara “Siz kimsiniz? Ben yılların sanatçısıyım. Beni saatlerce bekletemezsiniz” diyerek hakaretler yağdırdığı konuşuluyor. İdiz’i sakinleştirmeye çalışan rol arkadaşlarının çabaları da sonuç vermeyince çekim İdiz olmadan tamamlandı.
Kaynak Milliyet |