Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2014, 02:03   #1
Çevrimdışı
Seth
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Devlet gününde IŞİD konuşuldu




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Devlet Günü çerçevesinde Çankaya Köşkü’nde olağan görüşmelerde bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Erdoğan, dün öğleden önce Atatürk Orman Çiftliği alanında inşa çalışmaları süren yeni Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi’nde incelemede bulundu. Buradan Kocatepe Camii’ne geçerek eski Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş’in cenaze törenine katılan Erdoğan, öğleden sonra sırasıyla MİT
Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ayrı ayrı kabul etti. Görüşmelerde, başta Kobani’ye yönelik saldırısı olmak üzere IŞİD’in Suriye ve Irak’taki etkinliği ve bunun Türkiye’nin ulusal güvenliğine karşı oluşturduğu tehdit üzerinde duruldu. Fidan, görüşme sırasında Erdoğan’a, bölgedeki gelişmelerin arka planı konusunda istihbarat sunumunda bulundu.

Nazım şiiri okudu

Davutoğlu, dün gece “Yaşayan Gazze” etkinliğine de katıldı. “Siyaseti şiir gibi görmezseniz, şiiri siyasetin erdemi ile buluşturamazsanız ya siyasette muhabbeti kaybedersiniz, insalığınızı kaybedersiniz ya da şiirde tarihi” diyen Davutoğlu, şairler Cahit Koytak’ın “Gazze Risalesi”nden ve Nazım Hikmet’in “Hiroşima” şiirinden bölümler okudu.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan