Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2014, 22:29   #2
Adem Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gerçekliğin Sınırlarını Aşan Hayaller.

Başlığınızın altında konuya ilk giriş kısmındaki "Fark Yaratan Düşünceler, Anlam Katan Fikirler"i açıklamak gerekirse; Her insanda iyi ya da kötü başka bir insandan ayırt edici özellikler vardır. Bana kötü gelen bir huy,karakter sana iyi geliyor olabiliyor, nitekim insan kendi doğasında ilk olarak zaten farklı bir insan yapısı olarak dünyaya geliyor, sosyal, kültürel ve ruhsal birbirinden farklılıkların müzakeresine değinip antropolojik olarak konuyu bulandırmak istemiyorum.

Nitekim şunu da eklemek istiyorum -ki siz tarafından atfedilen bir fark, karşımızdaki insanın yaratmış olduğu ya da yaratmaya çalışmış olduğu farktan, daha FARKLIDIR. Görüyor munuz? Cümleler de bile istedikten sonra fark yaratılabiliyor.. Her cümlenin yolu fark'a çıkabiliyor..

"Her şey arayışla başlar, farkedişle biter." Kısmını ise, ben insan aradığını, aramayı bıraktığın da bulduğuna inanıyorum. Tabii -ki bu benim şahsi görüşlerimin fikriyatı, farklı düşünen insanlar olabilir -ki fark olayı da en basitinden burada doğuyor..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan