Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2014, 02:26   #3
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu Yıllar Ocean

AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nice Mutlu Yıllara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yüzünden Gülücük Eksik Olmasın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Öncelikle doğum günümü unutmayan ve konuyu açan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim.

yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],doğum gunun kutlu olsun nice yıllara..

Uzun bir aradan sonra seni görmek güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], teşekkür ederim.

xena Nickli Üyeden Alıntı
Doğum gunün kutlu olsun

sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], teşekkür ediyorum

Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllar oşin.

Eşriyıl, teşekkürler ortak!

Seth Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu Yıllar

Teşekkürler kardeşim.

Painfully Nickli Üyeden Alıntı
Dogum gunu kutlu olsun canim, nice mutlu ve saglikli senelere insallah.

Teşekkür ederim canım, güzel dileğin için. Umarım öyle olur.

Çok fazla teşekkür ettim sanırım, uzun lafın kısası hepinize tekrar teşekkür ediyor, kutlama mesajlarınız için sizlere kucak dolusu sevgiler yolluyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan