Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2014, 02:04   #92
uFuK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: android mirc yapcaklar..

alphae Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
andoid icin mirc script yaptirmak 100 milyarmi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kardes sen saysi saymayimi unutun
matamatigin cok kotuymus adroid mirc 150 tl yapiolardı

Sen 150 TL'ye git kendine De Facto'dan 2 çift gömlek al giy, boşver uygulamayı falan

10 15 TL'ye mIRC Yaptıran tayfa bunlar
Törkiyenin en iyi cöderine yaptırmışak, tanıdıktır, ucuza yapmıştır gurban, hele vıy vıy vıyyy

Tekrar Altını Çizerek Söylüyorum, mIRC içersinde "Scripting" dilini barındıran bir programlama dilidir.

Türkiye'de kaç kişi programlama dili yazabilecek kapesitede ?

Öyle 200 300 milyara kimse size programlama dili yazmaz. Heleki içeriği bir client'ı çalıştıran ve yönelten bir uygulamayı mümkün değil. Hele ki Android işletim sistemi üzerine yazılmış bir mobile uygulamayı hiiiç mümkün değil.

Telefondan IRC'e bağlanan client eğer edit değilse ve içeriği düzgünse en aşaği 25-30 bin TL eder. Yazarina göre değişir

Bugün andoIRC dışında mobile bazinda pek tutulmuş IRC uygulaması yok, 1 elin parmağini geçmez, çer çöpleri saymıyorum. Hesap edin

Bizim insanimiz alışmış edit uygulamaları ucuz ucuz almaya, bu fiyatlari görünce şaşkın ördeğe dönmeniz normal.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan