Sen 150 TL'ye git kendine De Facto'dan 2 çift gömlek al giy, boşver uygulamayı falan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
10 15 TL'ye mIRC Yaptıran tayfa bunlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Törkiyenin en iyi cöderine yaptırmışak, tanıdıktır, ucuza yapmıştır gurban, hele vıy vıy vıyyy
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tekrar Altını Çizerek Söylüyorum, mIRC içersinde "Scripting" dilini barındıran bir programlama dilidir.
Türkiye'de kaç kişi programlama dili yazabilecek kapesitede ?
Öyle 200 300 milyara kimse size programlama dili yazmaz. Heleki içeriği bir client'ı çalıştıran ve yönelten bir uygulamayı mümkün değil. Hele ki Android işletim sistemi üzerine yazılmış bir mobile uygulamayı hiiiç mümkün değil.
Telefondan IRC'e bağlanan client eğer edit değilse ve içeriği düzgünse en aşaği 25-30 bin TL eder. Yazarina göre değişir
Bugün andoIRC dışında mobile bazinda pek tutulmuş IRC uygulaması yok, 1 elin parmağini geçmez, çer çöpleri saymıyorum. Hesap edin
Bizim insanimiz alışmış edit uygulamaları ucuz ucuz almaya, bu fiyatlari görünce şaşkın ördeğe dönmeniz normal.