Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2014, 18:44   #1
Çevrimdışı
Desmont
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tepside kebbe (Kobba, Kubba)




Tepside kebbe (Kobba, Kubba) malzemeleri
1 su bardağı ince bulgur Yarım su bardağı su 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 400 gr kıyma 2 soğan Karabiber Tuz Kimyon Tarçın 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz Tane karabiber Yoğurt

Tepside kebbe (Kobba, Kubba) hazırlanışı
Tepside kebbe (Kobba, Kubba):
Bulguru süzgece alıp soğuk su ile yıkayın. Soğanları rendeleyin. Kıyma, su, yağ, tuz ve baharatları ekleyip iyice karıştırın. Bulgur ile maydanozu ilave edin.

Karışımı yağlanmış fırın kabına alıp bastırarak yayın. Bıçak ile baklava dilim şeklinde keserek ortalarına birer top karabiber yerleştirin. 200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. üzerine kıyılmış maydanoz serpip yanında yoğurtla birlikte servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet