Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2014, 23:25   #8
TİGeR
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: oto identify biraz farklı

Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aynı IP üzerinden belirli sayıda giriş yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Yani 100 kadar nicki aynı IP üzerinden girmen mümkün değil. Ayrıca belirli bir sayıda nick linkleme komutu vardı. /ns link YeniNick gibi bir şeydi, onunla şifreli bir nicke diğer şifresiz nickleri linkleyebiliyorsun(içeriğini çok detaylı bilmiyorum). Ama eğer 3-5 nick için istiyorsan bir alias veya remote yapılabilir.

Ortada yanlıs anlasılma var Feragat ben bütün nickleri aynı anda sokmaktan bahsetmiorm
diyelim 10 nick var txt dosyasında ve hepsinin şifreside aynı (kaydedilmis ztn) bu nickleri sunucuya girince 10 20 1 saat fark etmez sırasıyla değişicek ve identify edicek oto yani

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:25 -->-> Daha önceki mesaj 23:14 --

uFuK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
alias ufuk3 {
var %i 1
set %t 60
while %i <= $hmatch(nickkayit,*,*) {
.timer 1 %t nick $hget(nickkayit,%i).item
.timer 1 %t msg nickserv register $hget(nickkayit,%i).data $+($hget(nickkayit,%i).item,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Bz)
inc %t 61
inc %i
}
}
nickkayit tablosundaki nickleri %t suresi kadar bekledikten sonra identify edebilirsin değiştirerek, ben burada register etmişim.

Bakiniz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emeğin icin cok tşkler lakin bu kod benim istediğimle alakasız gibi :S

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan