Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2014, 12:11   #3
SeckiN Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Radyo Kick Botu

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstad oto dj whm sonic mi? Aynı sorunu bende yaşamıştım zamanında. Whm Sonic'te cpanel oto dj kontrol paneli var. Ordan kick atabilirsiniz. Eğer istersen Socks tabanlı bot ile bunu yapabilirsin. Ben sorunu öyle çözmüştüm. Koruma botuma eklediğim kod ile sorunu çözmüştüm.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias .host { return 31.210.155.75 } alias .port { return 4237 } alias .adminpass { return askbirfmm } alias .sock { return shoutcast } on 1:SOCKOPEN:$($.sock): { sockwrite -n $sockname GET $+(/admin.cgi?pass=,$.adminpass,&mode=kicksrc HTTP/1.1) sockwrite -n $sockname Host: $+($.host, :, $.port) sockwrite -n $sockname User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.8 sockwrite -n $sockname Keep-Alive: 300 sockwrite -n $sockname Connection: keep-alive sockwrite -n $sockname $crlf } alias sessiz { if $sock(shoutcast) { sockclose $ifmatch } sockopen $.sock $.host $.port } on 1:text:*:#dj:{ if *!djkick* iswm $1- { sessiz msg #dj 0,1 8 Çatlama Gardaş Düşürdük işte ? } }

Bu kod ile düşürebilirsin yayını.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan