Manchester City 2-1 Swansea
İngiltere Premier Ligi'nde 12. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Swansea'yi 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin golleri Yaya Toure ve Jovetic'ten gelirken, Swansea'nin tek golü Wilfred Bony'den geldi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
EURO 2016 Elemeleri maçlarının ardından ligler kaldığı yerden devam ediyor. Manchester City, Etihad Stadı'nda Swansea'yi konuk etti. Karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. Dakika 9'da Nathan Dayer'in asisti sonucu Wilfred Bony, Swansea'yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gole City'den cevap gecikmedi. 19. dakikada Jovetic, eşitliği getiren golü kaydetti. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.
Karşılaşmanın devresine Manchester City hızlı başladı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Yaya Toure, takımına üstünlüğü getirdi: 2-1. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve City, geriye düştüğü maçtan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.
fanatik |