Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2014, 16:18   #1
Çevrimdışı
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The Passing Bells | Tanıtım




BBC One ekranlarında özel bir proje kapsamında beş bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkan The Passing Bells‘in yönetmen koltuğunda Brendan Maher oturuyor, senaryosunun Tony Jordan tarafından kaleme alındığı The Passing Bells, Birinci Dünya Savaşı’nın 100. yılı kapsamında yapılmış bir dizi olarak dikkatleri çekiyor.

Tarihin en önemli sayfalarından birini konu edinmiş olan The Passing Bells konusunda, savaşı iki gencin gözünden aktararak izleyicilere aktarmaya çalışacak. Savaşın bir kaç ay içerisinde bitmesini uman bu iki genç, savaşa isimlerini yazdırır. Ancak umdukları ile buldukları arasındaki fark, tam 5 yıl olarak 5 bölüme sığdırılmaya çalışılmış olan bu dizi, olayları kronolojik bir şekilde ekranlara getirecek. The Passing Bells‘in baş rollerinde Paddy Gibson ve Jack Lowden bulunuyor.

BBC One ekranlarında 5 bölüm olarak yayımlanan The Passing Bells, Birinci Dünya Savaşının biri İngiliz diğeri Alman iki askerin gözünden epik ve tarihsel bir drama şeklinde aktaran, iddialı bir yapım olarak çıkıyor karşımıza. Hiç bir savaşın galibi yoktur, sözünü destansı bir şekilde anlatacak olan The Passing Bells, mutlaka izlenmesi gereken diziler arasında yer alması gerektiğini vurguluyorum

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan