Konu: Rüzgarname
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2014, 05:23   #104
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Wrath of god/Kw

Adem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu yukarıdaki yazına istinaden bir şeyler karalayalım..

En azından tatminsizliğe, hırsa yenik düşmemişsin ve şükretmesini biliyorsun kardeşim.
Kalbinin güzelliğine mütevellit, alamamış olamaz mısın karşılık(!) herkesin kalbi senin gibi mi?
Biz insanlar, bir garip yolcuyuz zaten hayat yolunda. Bir bilen bulunamaz mı?
Gül sadece gül olarak kalmıyor -ki onun begonvil savunma sistemi dikenler var.. Gülü bir daha yeşertme! Seni bu hallere getiren insanlar ya da çevrendeki insanlar; ne yer, ne içer, ne susarsın kardeş? durgunluk nedendir? diye sormazlar, ne edersen kendine edersin!

Bak bir halet-i ruhiyye durumu içerisindesin çözemiyorum ama sıkma canını, abin yanında! üzgün, kırgın, tatmin olmamış duygularına kurban kardeşim benim..

Bu yaziyi ilk yazdigin zaman hemen okudum, seni dinlemeyi yazdiklarini okuyamayi severim. Ama cevap veremedim bir de kendi kendime 'yahu bu adam ne diyor' dedim (cevap veremedigim icin)
Diyecegim; Birgun gelecek agbi birgun gelecek! ve o gun bizler, huzunbaz rolundeki cumleleri birbir kayip, kul eyleyecegiz. Oynadigimiz cambazlik oyununda birimiz asagi dusecek digeri ise, ipin uzerinde kalmaya devam edecek. Ama muhakkak o gun gelecek!
Sen buna emin ol da gerisi muhim degil.
Bir ara uzun uzun yazarim zira su aralar hicbir sey yazmak istemiyorum.
+ Seviliyorsun koca yurekli adam.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan