Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2014, 18:33   #1
Çevrimdışı
Seth
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul Kağıthane'de 1 milyon TL'lik soygun




İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 8 ay önce soyulan dövizci hırsızlar tarafından tekrar soyuldu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kağıthane'de yaklaşık 8 ay önce silahlı kişiler tarafından soyulup bir kişinin öldürüldüğü döviz bürosu, tekrar soyguncuların hedefi oldu. Deldikleri duvardan büroya giren soyguncular, aldıkları 1 milyon TL ile kayıplara karıştı.

DUVARI DELİP İÇERİ GİRDİLER

Olay, gece saatlerinde Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan Harran Döviz'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kar maskeli ve silahlı 4 soyguncu, büronun arka tarafında deldikleri duvardan içeriye girdi. Soyguncular döviz bürosunda bulunan 1 milyon TL parayı alarak kayıplara karıştı. Soygunu sabah saatlerinde fark eden işyeri sahibi, durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, soygunun yaşandığı alanı güvenlik şeridine aldı. Döviz bürosu ve çevresinde çalışma yapan polis, soyguncuların yakalanması için güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

8 AY ÖNCE DE SOYULMUŞTU

Döviz bürosunun yaklaşık 8 ay önce de silahlı kişiler tarafından soyulduğu ve büronun ortaklarından Ömer Faruk İnci'nin öldürüldüğü, soyguncuların yaklaşık 300 bin euro para ve altınları alarak izlerini kaybettirdiği öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI'NDAN YARDIM İSTEDİ

İşyeri sahibi Necati İnci, önceki soygunun faillerinin de bulunamadığını belirterek, "Soygun gece saatlerinde gerçekleşmiş. Başbakandan ve Cumhurbaşkanı'ndan yardım istiyorum" dedi.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver