Konu: Away Addonu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2014, 22:25   #8
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Away Addonu

NeLix Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaslar Bir Server'da Şöyle Birsey Gördüm
<NeLix> selam
<AppendiX> Su anda Bana Yazma çünkü (Dışardayım)
<NeLix> ne zaman gelirsin?
<AppendiX> anlamıyor musun dediğimi (Dışardayım) diyorum?
<NeLix>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

<AppendiX> Bak Birdaha konusursan ignore edeceğim. Bu arada Ben halen (Dısardayım)

Böyle Birsey yapmak mümkün mü? yardımlarınızı bekliyorum..

selam. kanalda seslenler icin böyle bir kod var Kelebek Script ten Alintidir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu channel,query { Bildiri .Bildiri Aç:.enable #acık | echo -a Bildiri açıldı.. .Bildiri Kapat:.disable #acık | echo -a Bildiri kapatıldı.. } #acık off on *:text:*:#: { if $away { if ($me isop $chan) { if ($me isin $1- ) { inc -u20 $+(%,PP.,#,$me) var %' = $($+(%,PP.,#,$me),2) if %' == 1 { //msg $chan 2 $nick , PC Başında değilim (12 $awaymsg 2) } if %' == 2 { //msg $chan 2 $nick , Şuan Meşgulüm veya PC başında değilim. Lütfen Online olmamı bekleyiniz ve nickimi kanalda yazmayınız. } if %' == 3 { //msg $chan 2 $nick , Yazma dedik, Niye böyle yapiyorsun..? } if %' == 4 { //msg $chan 2 $nick , Ban mı atalım illaki..? } if %' >= 5 { ban -u180 # $nick 2 | kick $chan $nick 2 3Dk. Cezalısın, Seni Defalarca Uyardım. ( 20 sn'de 5 tekrar ) | unset $+(%,PP.,#,$me) } } } if ($me !isop $chan) { if ($me isin $1- ) { inc -u60 $+(%,RR.,#,$me) var %' = $($+(%,RR.,#,$me),2) if %' == 1 { //msg $chan 2 $nick , PC Başında değilim (12 $awaymsg 2) } } } } #acık end

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan