Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2014, 00:47   #2
Adem Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beyin Dalgaları ve Uyku

Hep merak etmişimdir, yok mudur şu beyin için elektriksel deşarjlar diye. Ben şu kompleks nöronal aktivitelerin beyinlerde olmamasını çok isterdim, insanların egolarından geçilmiyor yahu! İnsanlardan ricam(kısmi olarak) belli bir forma oturtun şu beyinleri artık. Özellikle siz yapmacık olanlar, maskeler yüzüne takıp insanları kandırmaya çalışanlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En azından kimse beni kandıracak kadar rol yapmıyor, o da ayrı mesele. Çünkü artık insanların elektroensefalogram grafiksel düşlerini zihnimde canlandırıyor, ona göre davranıyorum.. Bak bu da beynin tetkik mekanizmasıyla ilgili bir durum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e de anlatmıştım bu konuyu. Gerçi bu bunak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ancak ben embesilim der, o güzelim iradeyi kendisini karamsar insan durumuna sokarak heba ediyor da, o da ayrı mesele! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in konusunu dağıtmamak adına detayına inmiyorum. Azad ettim seni bu sefer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]!

Neyse, bu beyin dalgalarının zerzevatin zerkedilmesini takiben şunu demek istiyorum Dalgalandım da duruldum!

Konuyu paylaşan arkadaşa hem yazılı olarak hem de butonla teşekkür ederim.
Konunun amacı aleni şekilde açık aslında "Beyin Bedava" diye bağırıyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan