Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:- 5 adet orta boy havuç
- 2, 5 su bardağı şeker
- 2 su bardağı su
- 2, 3 damla limon
Hazırlanışı:
Havuçları rendeliyoruz üzerine şekeri ilave ediyoruz 5 dk bekletip ocağa alıyoruz suyunu ekliyoruz orta ateşte pişiriyoruz bir taşım kaynadıktan sonra altını kısıyoruz kıvamını reçelden az koyu olacak şekilde ayarlıyoruz 2- 3 damla limon suyunu ekliyoruz kapatmadan bir kaç dakika önce afiyet olsun. (denemek amacıyla ilk defa yaptım evdeki havuçları değerlendirmek için çok güzel oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. siz malzemeyi artırarak ta yapabilirsiniz) bu malzemeyle küçük bir kavanoz oluyor.