Ölen Suriyeli'nin cenazesi ayakları pencereden sarkıtılarak taşındı.
Ülkesindeki iç savaşta yaralanan ve Adana'da tedavi gördüğü hastanede ölen Suriyelinin cenazesi, otomobilin arka koltuğuna yatırılıp, ayakları kapı penceresinden sarkıtılarak taşındı. Cenazeyi böyle görenler dondu kaldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AYAKLARI CAMDAN SARKITILDI
Hayatını kaybeden Suriyelinin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki işlemin ardından yakınlarına teslim edildi. Çevredekilerin de yardımıyla bir otomobile taşınan cenaze, aracın arka koltuğuna yatırıldı, ayakları da kapı camı açılarak pencereden sarkıtıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
CENAZE ARACI İSTEMEDİLER
Otomobil, cenazeyi Suriye'ye götürmek üzere hareket etti. Ölen kişinin yakınlarının, yetkililerden cenaze aracı talep etmediği öğrenildi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaynak: Haberler.com |