Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias temizle { var %x, %i = $regsub($1-,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x, ) | return %x }
alias dwhois { sockopen dwhois kimindir.com 80 }
on *:sockopen:dwhois: {
set %swp sockwrite -n $sockname
%swp GET $+(/,%domain) HTTP/1.1
%swp Host: kimindir.com
%swp $crlf
}
on *:sockread:dwhois: {
var %alien
sockread %alien
if $regex(%alien,_ext/_img/check_2.gif) {
msg #webmaster %domain kayıtsız. (kayıt edilebilir)
sockclose dwhois
}
if $regex(%alien,$+(href=”
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
msg #webmaster %domain kayıtlı. (alınamaz)
sockclose dwhois
}
}
on *:text:*:#webmaster: {
if $1 == !whois {
if !$2 { msg $chan Yanlış kullanım. Kullanmanız gereken kod: !whois domain.com , !whois domain.net gibi. }
else {
if !$regex($2,.com|.net|.org|.biz|.info|.com.tr|.in|.tv|.cc|.xxx|.co|.gen.tr|.me|.bel.tr|.org.tr|.gov.tr|.edu.tr|.web.tr|.name.tr) {
msg $chan Sorgulama başarısız. Sorgulama yapabileceğiniz uzantılar: com, net, org, biz, com.tr, info, in, tv, cc, gen.tr, co, me, bel.tr, gov.tr, edu.tr, web.tr, name.tr
}
else {
sockclose dwhois
set %domain $2
dwhois
msg $chan $2 domaini sorgulanıyor.
}
}
}
}
* Geçersiz format: $regex (Satır 25, script2.mrc)
-
hatası burda giderildi
var %alien diye değişkene sockread ile okutup atanıyor herşey yolunnda gözüküyor ama if koşuluyla sağlanan isteniyen bilgiliren alınmasında sıkıntı var diye düşünüyorum zira bilgilerin sitedin alınmasında ve atanmasında bir sıkıntı yok html kodlanmış bir site oldgundan tüm html kodlarını bile çekiyor hata if koşunlunu kullanarak istenilen bilgilirin alınmasında cok uğraştım ama basit bir hatası var diye düşünüyorum.