Hemen şu izin konusunu bi açıklığa kavuşturalım tek kelime ile , estafurullah Reis

Burası benimle aynı kafada olan insanların ki bunlar içerisinde en başta gelenlerdensin, rahatlıkla duygu ve düşüncelerini yazabileceği bi atmosfer. İsmen benim günlüğüm..
Şöyle devam edelim.. İhanet dediğimiz benim açımdan değerlendirecek olursak eğer bana fiziken yapılmış değil. Sadece aramızdakine buna her ne denirse, sevgi , aşk vs vs. O'nun yaptığı buna ihanet etmek oldu. Bakma hani buradan sallıyoruz gelse, görse , okusa aklımızı alır yine
Şimdi bi de şu var ki bizde sütten çıkma ak kaşık olmadık hiç bi zaman, olamadık. İstedik , çabaladık beceremedik. Belki alışkanlık,huy,karakter ile açıklanabilir benim yaptığım hatalar. Ama hatadır nihayetinde. Biraz iğneyi kendimize de batırmamız gerek yani. Tamam ben gitti diye O'nu şuçluyor olabilirim. Ama bunun altında yaptığım hatalardan dolayı kendime olan kızgınlığım da yatmıyor değil. Biraz sanki bunun acısını ondan çıkarıyor gibiyim, özellikle burada yazarken..
Herkes bilir kimsenin kusursuz olmadığını asıl başarı bunu kabullenebilmektir. Sadece bilmek değil. Biraz kaba olabilirim, evet. Belki birazdan da fazla. Ama hiç bi zaman kötü niyetli ne bileyim böyle karaktersiz biri olmadım ben. Ne var ki insanlar hep daha fazlasını ister. Kimse demez ki " bu kadar kusur herkeste olur. " biz dahil. Yapmasını istemediğim bir şeyi yapmasın, iki gün sonra başka bir şey daha isterim. İstedim , isterim , biliyorum yani. O'da böyleydi işte. Aslında birazda bu var. Biz çok benziyorduk birbirimize. Neredeyse aynı olabilecek kadar. Bu sadece benim değil ikimizi de yakinen tanıyanların da yorumuydu..
Ne bileyim Reis ya.. Karışık olaylar. Zor yani. Anlaması,anlatması,atlatması zor durumlar bunlar..
Not: @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Reis aracılığı ile günlük halka arz olunmuştur..