Cevap: Sanal Hakaret ve Tehdite Maruz Kalan İnsanlar
| See Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Açıklayıcı ve Akıcı Yazmışsın Çok Teşekkür ederim Öncelikle.
Evet Sanal dediğimiz Platformu Basite Alıyorsak Bunlar Nedir Değil mi ?
Hiç Basite Alınacak Bir mevzu Degil İrc Forum Hadi Bunlarıda Geçtim Face Mevzusu Daha Bir Canımı Sıkıyor İnsanların Tehtit edilmesi Ve Sessizlikle Gelen Ölümler Ve Ruhsal Enkazlar.
Klavye İnsanların Silahı Olmuş Vaziyette Hayatlarında Yapamadıkları Serseriliği
Bikaç Bilgi Sonucu İnsanlara Tehtit Olarak Sunuyorlar Ve Zehir Ediyorlar İnsanların Hayatlarını .
Kimin Böyle Bişey Yapmaya Nasıl Hakkı Olur ki ?
Bilişim Suçlarının Çok Derin Hükümleri Var Yeter ki Bilinçlensin İnsanlar.
Bir Kere İnsanlarda Şu Olgu Yok
Ya Ben Bu Adam / Kadın Sevmiyorum Değil mi ?
Uzak dur Çok mu Zor Hayatından Çıkarmak Yada Yok Saymak Tehtite Gelecek Kadar Ne Yaşanıyor ?
Yada Çok Seviyor Adam / Kadın Kaybetmemek için Tehtite Başvuruyor
Hangi Sevgi Esir Düşer Mecburiyete Bunu Böyle Yaparak Kazanacagınımı Sanıyorsun .
Bunu Yapan İnsanlara Hasta Gözüyle Bakıyor Ve Kim Ne Yaşıyorsa Deşifre Olsun Ve Dışlansın İsterim Açıkcası, Çünkü Kimse Bunu Haketmez Yada Hakediyorsa Dahi Allah Varken Siz Kim Oluyorsunuz ?
İllaki Haksızlık Karşılıgını Bulur. Ceza Vermek Yaratan Varken Kullarına Düşmedi
Çünkü Allah ın Arz Ettigi Yaşam Biçimi Dert Keder Kulunun Verdigi Zararla Kıyaslanabilir mi ?
Kişi Kime Ne Yapıyorsa Yapsın Önce Kendi Ailesini Önce Hanesini Ve Kendi Bulundugu içindeki Durumu Düşünecek. intikam Duygusu Kör Ve Gaddar Eder İnsanları .
Ve Diliyorum ki Bunu Yapıp İnsanları Çaresiz Bırakan Vicdansızları Allah Islah Etsin.
- Üzücü Gerçekten. | Baştan aşağı katılıyorum yazına. Geçenlerde bir haber kanalında 22 yaşında bir genç kızım yüzünden 2 kez bıçaklandığı anonsu geçti. Haberin içeriğini dinlemek istedim karşı cinsi buna iten sebep ne olabilir düşüncesiyle. Tabiki duyduğum şeyler beni şok etti. Çünkü kıza bir kaç kez evlenme teklifi etmesine rağmen hayır cevabı aldığı için bunu yaptığı ifade edildi. Bazı hasta fikirli insanlara ne kadar "zorla güzellik olmaz" demeye devamda etsek anlamayacaklardır. Bireyler kendilerinde art niyet sezdiklerinde hiç değilse psikolojik destek almayı seçseler yine bi nebze azalabilir düşüncesi kafamda cereyan ederken aklıma toplumumuzda psikologlara "deli doktoru" lakabı takıldığı ve bayların kesinlikle bu tedaviyi kabul atmedikleri geliyor. Birbirimizi hasta ettiğimiz yetmiyormuş gibi birde tedaviden soğutup hasta kalınmasınada sebebiyet veriyoruz. |