Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2015, 17:23   #1
Çevrimdışı
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muz Şurubu Tarifi




YAPILIŞI

Muzların kabukları soyulduktan sonra dilimlenir.

• Tencereye konur, üstüne 1 bardak kaynar su dökülür.

• Kapağı iyice kapatıldıktan sonra 12 saat bekletilir.

• Sonra, ezerek süzgeçten geçirilir.

• Şeker, 1 bardak suda kaynatılıp, kestirildikten sonra, muz suyuna katılır.

• 1 taşım kaynatılır. Üstünden “köpüğü” alındıktan sonra şişeleme doldurulup saklanır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan