Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2015, 19:00   #1
Çevrimdışı
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makarnalı Soğuk Tavuk Hazırlama




Malzemesi:
1 adet tavuk 1 paket makarna 2 su bardağı süzme yoğurt 1 su bardağı mayonez 1 demet maydanoz 1 demet dereotu 1 su bardağı bezelye 1 su bardağı mısır 2 yemek kaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz

Tarifi:
• Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün.
• Makarnaların yumuşaması için 2 yemek kaşığı zeytinyağ koyup bekletin.
• Tavuğu 3 su bardağı suda 20 dakika haşlayıp kemiklerini çıkarın.
• Makarnanın içine tavuk, haşlanmış bezelye, mısır, kıyılmış dereotu karabiber ve tuzu koyup karıştırın.
• Mikserde yoğurt ve mayonezi çırpıp karabiber ekleyin.
• Karışımın yarısını ayırın.
• Hazırladığınız sosu makarnaya karıştırın.
• Büyük bir servis tabağına koyup balık şekli verin.
• Ayırdığınız mayonezle balığın üstünü sıvayın.
• Dereotuyla süsleyip soğuk servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet