Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2015, 13:50   #1
Çevrimdışı
Cappy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pancar Sapı Turşusu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



5 kilo pancar sapı (yapraklarının sap kısmı)
2 baş sarımsak
Yarım litre üzüm ya da elma sirkesi
Ağız tadına göre tuz
Çabuk mayalanması için nohut


Önce pancar saplarını çok yumuşamayacak şekilde haşlıyoruz tahminen 2-3 dakika olabilir.Pancar sapları soguduktan sonra 5 litrelik bir bidona karıştırdığımız ve erittiğimiz sirke tuz ve suyu ilave ediyoruz.Suyu bidonun agzına kadar doldurup üstüne sarımsakları ve nohutları atıp ağzını sıkıca kapatıyoruz. 3 4 gün boyunca bidonun içindeki suyun karışması için sallayın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan