Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2015, 19:06   #1
Çevrimdışı
Desmont
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Seni dağa kaldırırım" mesajına 5 ay hapis cezası




Baldızının ayrıldığı sevgilisinin kız kardeşine, "Seni dağa kaldırırım" diye mesaj gönderen A.B.E. 'tehdit' suçundan hapis cezasına çarptırıldı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erzurum'da baldızının ayrıldığı nişanlısının kız kardeşine, cep telefonu ile mesaj göndererek "Seni dağa kaldırırım" diyen A.B.E., 'tehdit' suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay geçen yıl 22 Nisan'da saat 23.09'da meydana geldi. 27 yaşındaki A.B.E. baldızı A.B.'nin ayrıldığı nişanlısı E.Ç.'nin 23 yaşındaki kız kardeşi N.Ç'ye cep telefonu ile mesaj gönderirken "Seni dağa kaldırırım" diye yazdı. Genç kızın şikayeti üzerine A.B.E. hakkında 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Hakim karşısına çıkarılan A.B.E., olaydan 3 ay önce baldızı A.B. ile E.Ç.'nin nişanlarının bozulduğunu anlattı. N.Ç.'nin sürekli baldızına mesaj gönderek ağabeyi ile barışması için rahatsız ettiğini belirten A.B.E., "E. ve kız kardeşinin baldızımı sürekli arayarak rahatsız ettiklerini öğrendim. Ben de bunun üzerine E.'nin kız kardeşine bir mesaj gönderdim" diye konuştu.

Mahkeme, A.B.E.'ye N.Ç.'ye yönelik 'tehdit' suçu nedeniyle 5 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanması 5 yıl süre ile ertelendi.

DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver