| Cevap: Tuğçe Kazaz "Putlaştırılmış Atatürk" Eleştirilerine Cevap Verdi
Of yine bir akbeyin yine büyük oyunu gördü ve oyuna gelmedi. Allahım nolur bana da bir parça akbeyin ver de ben de büyük oyunu göreyim^^ Hiç kızmaya, gerilmeye, sövmeye gerek yok. Bu insanlar mükemmel bir senaryonun oyuncuları sadece. Burada T.Kazaz değil bilmem başka kim olabilirdi bu isim hiç önemli değil. Önemli olan bu ideolojilerin nasıl insanların zihinlerine yerleştirilmeye çalışılması. Tabi ki söylediklerinin hiç ama hiç tutarlı yanı yok. Tabi ki söylediklerinin %99,99'u yalan geri kalan kısmı da şüpheli ama bu insanlara inananlar var. Bu söylenenlere inanıyorlar. Bakın dikkat edin son 3-4 yılda Post-Osmanlıcılık diye bir şey çıktı dikkat edin hemen hepsi böyle aptal saptal insanlardan oluşuyor. Söylediklerinin hemen hepsi yanlış çünkü hiçbirinin Osmanlı Tarihinden haberleri yok ama hiç önemli değil. Adamlar ortaya bir şey atıyorlar ülkenin yarısı "aaaa bak görüyon mu sen atamı helal olsun atam. Benim Atam Aldulhamid Han" vs şeyler saçmalıyorlar.
Bak sevgili ecdatçı, Osmanlı hakkında bildiklerinin hemen hepsi hurafe. Kuruluşundan yok oluşuna kadar hemen hepsi hurafe. Kuruluşu zaten insan eliyle yazılmış bir mit. Osmanlı kuruluş hikayesi 15.yy'da saray tarafından yazdırılmıştır. O Ertuğrul gazi falan hep hikaye. Ertuğrul uç beyiydi ve bağlı bulunduğu devlete bağlılık göstermedi ve kendi devletini kurdu öyle duayla, rüyayla değil kendi soydaşını kılıçla asarak keserek kurdu. Osmanlı devleti evet gayet güçlü bir organizasyona sahipti ama bu organizasyonda Türklere yer yoktu. Evet bak senin o ATAAAAMMAMAM diye ağzından salyalar akarak bahsettiğin Osmanlı Türkleri kendi devlet yönetimine sokmadı. Halkına eğitim vermedi. Neden ? Aman bi gün bunlar benim yerime göz koyar diye. Bak cahil ecdatçı, sen diyorsun ya 1 gecede cahil kaldık diye yok o da öyle olmadı. Sen 600 yıl boyunca sistematik bir şekilde cahil bırakıldın. Bugün Osmanlıcılık yapan insanların hemen hepsinin atası dedesi köylüydü çoğunun mesleği çobanlıktı. Okuma-yazma bilenler İstanbul ahalisi ziyadesiyle saraya yakın kimseler. Bunların oranı da en iyimser tahminle %10. Adamlar seni adam yerine koymadı, sen yoktun ya adamın gözünde. O yüzdendir ki Balkanlara yapılan imar çalışmalarının milyonda 1'i Anadoluya yapılmadı.
Neyse bunlar her bünyenin kaldırabileceği bilgiler değil. Sen dün de cahildin bugün de cahilsin ama cahilliğinin farkında değilsin.
Demiş Atatürk puttur ya güzelim senin Fatih'e bakışın, Abdulhamit'e bakışın ne peki ? Ulan asıl putperest sensin sen. Sen Fatih'e nasıl bakıyorsan diğerleri de Atatürk'e öyle bakıyor. Benim atam Atatürk değil Abdulhamit demeyi iyi biliyorsun ama di mi şark kurnazı seni.
Bu ülke hep dincilerden çekti. Cumhuriyette de Osmanlıda da hep dincilerden, din satan şarlatanlardan çekti. Aynı bugün olduğu gibi. 50 yılından beri hiç bir Kemalist öğreti ne okullarda ne de sosyal yaşantıda uygulandı ama gel gör ki tek suçlu Kemalizm^^
Bugün öyle bir ideoloji aşılanmaya çalışılıyor ki korkarım yarın, bugün günah diye yapmadığımız her şey sevapdır denilerek yapılacak. Bknz, Hırsızlık, yolsuzluk^^ |