06 Şubat 2015, 10:56
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Balık Pane
Malzemeler
Balık fileto ( 500 gram )
Un ( 2 yemek kaşığı )
Galeta unu ( 3-4 yemek kaşığı )
Yumurta ( 1 adet )
Tuz Hazırlanışı
Balıkları istediğiniz kalınlıkta veya incelikte şeritlere keselim. Pane malzemelerinin her birini ayrı bir tabağa alalım. Balıkları önceden tuzlayın ve isterseniz limon da sıkabilirsiniz. Balıkları sırası ile ilk önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayın. Tavaya sıvı yağ ekleyelim ve ısıtalım. Balıkları orta ısıda arkalı önlü kızartalım.
Afiyet olsun. |
| |