Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2015, 07:29   #7
hAte
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tarzini gösteren tcl

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set tarz { "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum." "Kendimi Vatikanda zannettim. Tanıyamadım sizi. Diyecek söz yok. Renklerin uyumu çok güzel. Muhteşemsiniz. Hatta kuşlarımı da veriyorum."} bind pub - !tarz tell_tarz proc tell_tarz {nick uhost hand chan $rand} { global tarz putserv "privmsg $chan 4 $nick 2 Tarzınız : 2|7 [lindex $tarz [rand [llength $tarz]]] 2| " }

Sırasıyla " " lere dikkat ederek mesajları değiştirebilir , istediğiniz kanal üzerinde !tarz şeklinde kullanabilirsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan