15 Şubat 2015, 00:59
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 14 şubat
| Coldman Nickli Üyeden Alıntı
|
bugun dolmuşta eve dönerken bi muhabbete şahit oldum, arka koltukta oturan bi adam telefonla konusurken karşısındakine ne hediye aldın diye soruyor, oda evin camlarını pvc yaptırdım diyor, ben de dedim ki daha önceden naylon falanmı vardı yok tahtaydı dedi. böyle insanlar da varda. benim takıldığım bi papazın cıkardığı bi güne bu kadar değer verilmemeli. dövücen diye de korkmadık değil hani. neyse susmalıyım.
| Estağfirullah [emoji19] öyle bir niyetim yok.
Sorumluluklarla hediye işini çok karıştırmamak lazım. Siz bir yumurta kırıp bugün bir farklılık bile yapsanz eşiniz kendini dünyanın en mutlu kadını olarak görür. Cam vs olayları zaten kişisel bir ihtiyac veyahut sorumluluk. Evet bayan sevinir illa ki herkes sevinir ama evi sevmek gibi bir şey o yapılan. Hani eşine bir kaban alsa üşümeni istemem havalar soğuk dese nasıl farklı bir ambians olur, Ayakkabı alsa ayakların üşümesin dese yine öyle. Herşeyi geçtim bir göz kalemi alıp gözlerinde düşündüm de çok güzel olur dedim o sebeple almak istedim dese yine öyle. Öf neyse boş geçirdiğim çok belli oluyor sanırım. Hadi oldu o zamaaan görüşmek üzre |
| |