Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2015, 15:17   #7
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni Şafak yazarı Özgecan için bu sözleri söyledi: "Amerika'da da oluyor çenenizi kapatın.."

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e katılmakla beraber bayanı haklı buluyorum. Suçu islamiyete yıkanlara güzel bir cevap vermiş. Bu insanlık suçudur ve her dilden, dinden ve ülkeden olan kadın , erkek, hatta hayvanlar bile yaşayabiliyor bu dramı. Malesef ki insanlık ayıbıdır bu. Allah islamiyete mensup olanlara günahı sizde kaldırdım demiyor veyahut akııllarınızdan günahı sildim sizler hep sevap işleyeceksinizde demiyor. İrade denen o şey insanın elinde ve ALLAH buna karışmıyor. Seçimler bizim, o sadece seçimleriniz insanlığa zarar veriyor ise cezası budur diyor. Bile bile seçmek veya seçmemek bizlerin elinde. Bayanın burada bahsettiği şey; bir kesim insan bunun sadece bizim ülkemizde yaşandığını yazıp çiziyor ve islamı bunun üzerinden karalama çabasına giriyor. Bayan ise bunun her ülkede her dinde yaşandığı islamiyetle bir alakası olmadığını sert bir şekilde belirtmiş. Yanlış manalar çıkarmaya gerek yok. Günahları islama ve dine yıkmak çok büyük ayıp olur. Zira islam günahı emretmez, yasaklar. Cehennemin varoluş sebebini unutmamak gerek. Ha bu yazıda; "orada yaşanıyor buradada yaşanabilir" denmiyor zaten. Müslüman olmayan adamlarda kadınlarda yaşıyor bunu deniyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver