Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2015, 15:04   #5
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!

gunlerdir gerek yazili ve gorsel, gerekse sosyal medyadan takip ediyorum konuyu ve sonrasinda yasananlari. millet olarak uzuntulu ve kabul edilmesi de bir o kadar zor olan bir surecten geciyoruz.

olay zaten butunuyle igrenc ancak olayla ilgili bizim insanimizin yaptigi yorumlar da bir o kadar igrenc, adeta mide bulandirici cinsten. kimisi siyasetten, bir otekisi dinden, bir digeri hukumetten dem vuruyor. ben, elimden geldigince yapilan yorumlari anlamaya calisiyorum, ancak kabul gormelidir ki herkesin empati seviyesi farklidir. herkes bir baskasi yerine koyamaz kendini ve bununda otesinde hic kimse, bir baskasinin yureginde, zihninde olan biteni bilemez. lakin, bizim hala anlayamadigimiz ve az once soylediklerimin aksine kabul gormeyen gercekler var ki, iste bunlar cok aci. yapilan bu canice saldirinin dinle, siyasetle, efendim sununla bununla bir ilgisi yok, bunu herkes kafasina soksun. mesele bilgi ve ahlak sahibi, okuyan, arastiran, ozumseyen, zit dahi olsa dusuncelere saygi duyan, yine ayni goruslere sahip olunmasa bile karsisindaki otekilestirmeyen, sagduyulu bir insan olabilmek. insan diyorum, ozellikle de altini ciziyorum ki; irki, dili, dini, rengi, inanci, mezhebi vs. gibi seyler hic onemli degil. yobazlasmis, ahlaktan, sereften, tum insani duygulardan uzak zihniyettir bunun sorumlusu!

tabii bir onemli nokta daha var ki, bu canilere verilen tepkilerle ilgili ve aslinda durumu da bir o kadar ozetleyici. yine sosyal medyada bir hayli fazla goruyorum; toplumumuz, bu vahseti gerceklestirenlere tepkilerini gosterirken bile, farkinda olarak veya olmayarak kadinlari kullaniyor. bu zulme maruz kalan gencecik bir kadin, ancak edilen kufurlerin basinda yine analar, bacilar, kadinlar ve kizlar var. oyle saniyorum ki bu cumleden sonra soylenecek hic, hicbir sey kalmiyor.

basimiz sagolsun.
#ozgecanaslan

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver