Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2015, 16:41   #7
Erva Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!

Günlerdir haberleri kapatiyorum izlememek adina... hazmedemiyorum, konuşamiyorum yutkanamiyorum içim aciyor ağliyor özgecan'in her adini duyduğumda yarim saatimi ayirip yasin okuyorum ruhuna... Ben bir ablayim benimde kiz kardeşim var ve düşünüyorum ya bende ya benimde kiz kardeşim böyle bir vahşete kurban gitseydi ne yapardik diye elimden dua etmek ve lanetlemekten başka hiç birşey gelmiyor ve hala daha birşeylerin yapilmamisi çıldırtiyor beni...
ozgecan'in acisi bukadar taze iken bugün bir vahşet daha yaşandi bu ülkede! Cocuklariyla kar topu oynamak için dişari çikan ve bir esnafin camina yanlişlikla kar topu çarpti diye öldürüldü bugün bir Baba! Ne var ki kartopu çarptiysa camina caminmi kirildi ******** herif neyin öfkesiydi bir babayi çocuklarindan ayiracak kadar bir cana kiyacak kadar... Bugün Bir baba öldü ve geriye yine gözü yaşli bir eş ve babasiz kalan çocuklar kaldi... insanlarin bu öfkesini bir cana bukadar kiyabilmelerini anlayamiyorum... bu ülkede şunu yapalim bunu yapalim demeyin adaleti en iyi ve en ağir şekilde yerinde kullanabilin... böyle canilerin ölmesi gereken bir ülkede masum insalarin ölmesini hazmedemiyorum...
#Ozgecan ve #Nuhkoklu mekanlariniz cennet olsun Rabbim merhametini üstünüzden eksik etmesin huzur içinde yatin hesabiniz eminim sorulacaktir... bu dünyanin adaleti olmasada ilahi adalet günü geldiğinde en adil bir şekilde hesabi sorulacaktir... Rabbimin merhameti sevgisi üzerinizde olsun... herkes hiç değilse bu güzel insanlara allah rizasi için bi fatiha okusun. ..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver