Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2015, 00:32   #3
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: iç güvenlik paketi

Ekşideki yazara bin selam olsun, iki kere okudum bunu bence herkesin üşenmeden okuması gereken bir yazı, hoş her şey birilerinin üşenip de okumamasıyla ve birilerinin okuduğunu yanlış yorumlamasıyla başladı orası da ayrı bir mesele.
Bu paketin güvenlikle alakası yok, tamamen şiddete yönelik bir pakettir, Tayyip efendi borusunun ötme limitini yükseltmek için bunu ortaya atmıştır. Şu an TBMM TV'yi izliyorum gözlerim kapalı, gözlerim kapalı çünkü görmek istemediğim, hiçbirimizin görmek istemediği şeyler oluyor. Ne gibi mi?
Halkın %50'sinden oy almış AKP milletvekilleri, halkın diğer %50'lik kısmının oy verdiği partileri tanımadan, bu yasanın birkaç maddesini onlara sormadan kabul etti. Yani yasayı çıkarırken bile bir suç işleyen milletvekillerinin, bu yetkileri verdiği polisi neler neler yapmaz. Milletvekilleri protestoya başladı, iyi de yaptı, yapmaları lazım. HDP'liler kürsünün önüne oturdu, '' bu daha başlangıç, mücadeleye devam '' diye bağırıyorlar, bağırsınlar çünkü bağırmaları lazım. Baş katilin, baş çalanın, baş hırsızın '' sen istesen de istemesen de çıkacak bu yasa '' demesi, zaten direkt halkı tanımamasıdır, ha kardeşim sen bu adama oy verdin de kendini halktan mı sanıyorsun diye sorarlar size, sanmayın. Öyle bir şey yok, siz ona istediklerini verdiniz, o sizden istediklerini öyle bir aldı ki, artık kimse onu tutamaz. Bu yasa geçerse, seçimlere de gerek kalmaz. Özne kullanmadan '' hırsız ve katil '' dediğinizde bile sizi içeri atabileceklerse, bu adam bunu kabul ediyorsa, sizin de içinize siniyorsa hala ve tek bahaneniz '' başka kime verelim? adam mı var? '' cümlesiyse, olacaklardan en az buradaki milletvekilleri kadar sorumlusunuz, kadar mı dedim? Direkt sorumlusunuz. Hani çıkıp diyor ya bu '' bunlar terörist, bunlar darbe yapmak istediler '' diye, asıl darbe şu an mecliste yapılıyor, oy verenlerin %10'u televizyon izleyemeyecek kadar fakirdir, %10'u uyuyordur, %20'si dizi izliyordur, geri kalan %5'i bu tarz benim izleyerek keyfine bakıyordur, geriye kalan %5'lik kısımda twitterdan olayları takip edip '' milli irade yanında uzun adam '' tagini TT listesine sokmak için uğraşıyordur, hehe. Dizilerde de güzel şeyler buluruz da, bak inanın mecliste dram var, acının en dibi var, komedi zaten hat safhada, entrika desen gırla, ha belki kavuşamayan aşıklar yoktur ama gizli aşıklar kesin var, bence bir bakın derim.
'' Siz de sokağa inmeyin, polis de sizi vurmasın. '' diye içinden geçirmeyen akepeli kardeşim varsa, son müdahaleyi iyi yapıp onları da kurtarmamız lazım.
Kısaca, bundan sonra '' yaşamını yitiren gencimize rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum, acınızı paylaşıyorum. '' cümlesini daha sık duyacağız, eminim bayağı da acı paylaşırız, geçmiş ola.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver