Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2015, 09:46   #1550
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 3 üye 3 yorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; kendine has bir duruşu vardır. Dürüst bir çizgisi var gibi hiçde tanımam ama çok dobra ve doğal oluşu bana bu izlenimi veriyor. Ayrıca farklı yorumlarını okurken keyif alıyorum. Bir ara günlüğüne de göz atmıştım beğenmiştim. İyiki aramızdasınız.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; herkes tarafından sevilen biri, bir kaç kez pm atıp tapatalk ı sormuştum kendisi çok yardımseverdir. Ne alaka ben bile demedi. [emoji4] napıyım listede bir onun adının yanında tapatalk yazıyordu. Ne yaptın pc ye uyarlayabldin mi ? araştıracaktın.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk tanışmamız günlüğünün başlığını değiştirmem için attığı pm ile olmuştu bundan bir kaç ay önce. Çok ay önce hatta.. yazılarını okurum her zaman ve beğenirim. Herkes onu çok seviyor. Hemcinsleri ile kurdukları arkadaş diyaloglarını kıskanıyorum [emoji87] (kötü kıskançlık değil) İyi birileri kaldı mı sanalda diyorsanız buyrunuz rüzgar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver