25 Şubat 2015, 16:48
|
#555 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Forumda yokluğunu hissettiğiniz üyeler
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Muhabbetini çok özledim, saflığını,temiz kalpliliğini çok özledim. Şimdi mutlusun, evlisin hatta bir çocuğun bile oldu ancak görüşemiyoruz,konuşamıyoruz.. Olurda bir gün gelirsen ve yazımı okursan muhakkak bana pm at.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nerelerdesin sen tatlı kız? Önceki yapmış olduğun avatarlara bakmakla yetiniyorum, gel artık. Özlem iyice arsızlaştı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Seni ben çok özledim, ne bir haber ne bir iz.. Nerelerdesin sen, nerelerdesin.. Umarım başına bir şey gelmedi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sende bırakıp gittin ya beni. Aşkolsun. Arada uğruyor olabilirsin, her uğradığında bana gözük.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlı hatunlar hep giderler dimi? Bir kaç kere online oluşunu gördüm ve bitti. Gelmelisin artık, ya da en azından gelince ses et bana.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Can kardeşim, yoldaşım.. Seni yıllardır göremiyorum, bir geliyorsun bir gidiyorsun. Muhabbetini o kadar çok özledim ki..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin yokluğunda inanılmaz belli oluyor. Oysaki ne güzel şeyler paylaşır, gönlümüzü hemen alırdın. Gel artık!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sen hiç gitme..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Semih semih nerelerdesin sen? Ve daha bir sürü kişi.. |
| |