Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2015, 09:44   #1
Çevrimdışı
Numune
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vejetaryen Kapuska





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

0.5 Adet (Orta/Normal) Beyaz Lahana (Bütün)
1.0 Çay Bardağı (Normal) Beyaz Pirinç
2.0 Çorba Kaşığı Bitkisel Sıvı Yağ Çeşitleri
1.0 Çorba Kaşığı Domates Salçası
1.0 Adet (Büyük) Kurusoğan (Bütün)
1.0 Tatlı Kaşığı (5 G Lık) Tuz (İyotlu)

Hazırlanışı

Vejetaryen Kapuska hazırlamak için; Sıvı yağı tencereye alarak yemeklik doğradığın soğanları kavur. Doğramış olduğun lahanayı da ilave ederek lahanalar suyunu çekene kadar kavurmaya devam et. Lahanalar iyice kavrulduktan sonra pirinci, sıcak suda ezmiş olduğun salçayı ve tuzu lahanaların üzerine gelecek kadar sıcak suyla birlikte ilave ederek tencerenin kapağını kapat, kısık ateşte aralıklı zamanlarda kontrol ederek pişir. Vejetaryen Kapuska servise hazır.

Afiyet olsun.

__________________

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet