Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2015, 14:03   #1
Çevrimdışı
Numune
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vejeteryan Kabak Kalye




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

4.0 Adet (Orta/Normal) Kabak
2.0 Adet (Küçük) Kurusoğan
2.0 Adet (Orta/Normal) Domates
0.5 Çay Bardağı (Normal) Beyaz Pirinç
1.0 Çay Bardağı (Normal) Zeytinyağı
0.5 Demet Nane
0.5 Demet Dereotu
3.0 Diş (Orta Boy) Sarımsak

Hazırlanışı

Vejeteryan kabak kalye için öncelikle kabakları irice doğrayıp tencereye alın. Üzerine yıkanmış pirinci, rendelenmiş soğan, sarımsak ve domatesleri ekleyip zeytinyağını gezdirin, kapağını kapatın. Ocak üzerince çok kısık ateşte hiç su koymadan pişmeye bırakın. Daha sonra kıyılmış dereotu ve naneyi ekleyip kapağını kapatıp pişirmeye devam edin. İstenirse pirinçler için 1 çay bardağı kadar su ekleyebilirsiniz. Bu yemeği soğan koymadan da hazırlamak mümkündür. Sıcak ya da soğuk olarak servis edilebilir.

Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan