Yazıyı okurken, bir an çılgınlık anlayışımın değişmeye meyillendiğini fark ettim. Başlarda hoş bir serüven gibi anlatılan bu yolculuk hikayesi sona doğru rengini belli etti.. Sondan kastım, yorumlarda inmeyi hayal ederken kapının önünde karşılaşılan son!. Özellikle yorum kısmını okuduktan sonra kanaat getirdim ki; 500t ivedik filminin yaşandığı bir alan. ! Hatta efsane bile uydurabilirim bu konuyla alakalı. Şahan Gökbakar 500t yolculuğundan sonra Recep ivedik karakterini yazmış olabilir? Evet evet neden olmasın! Kısa film senaryosu tadında olan bu konu, toplu taşımalar da uygulanması gereken püf noktaları baz alıyor gibi olmuş. İnsanların hayalinde özellikle de F.S.M kö
prüsünün anlatıldığı kısmı okurken, muhtemelen batan güneş belirmiştir. Ve kendilerini bir amerikan filminin sonunda kazanan o "iyilik" gibi hissetmişlerdir. Sanırım 500T ile yolculuk yapmayanlardan biride benim. Ama bundan sonra yapar mıyım? pışııık [emoji6] Emeğine sağlık @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine tebessüm ettirdin.