Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2015, 15:46   #2
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu içerinde yazmasını engelleme.

High Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selamun aleykum iyi if'ler. Bi konuda yardım istiyorum. Muhtemelen benden başka arkadaşlara da yardımcı olacaktır.
Sunucu içerisinde sürekli aynı ip üzerinden gelen bi kullanıcı var her ne kadar uzaklaştırılsa da modem resetleyip tekrar giriş yapmak da. Buna engel olarak şöyle bir Kod isteğim var.
Örnek: !sustur 188.56.*
Şeklinde komut yazdığım da kanalda bu ip başlangıcı bütün kanallar da ~q:@188.56.* şeklinde ban uygulanmasını istiyorum. Yani bu ip başlangıcına sahip kişilerin kanal genellerine yazmalarını engellemek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Normalde bunu kesin spamfilter yada baska birseylede engellenir diye düsünüyorum.

Ama Istegin kendi mircinde kullanacaksan, yani input eventi ile yapacaksan buyur.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:*:{ if ($1 == !sustur) && $2 { var %1 = 1,%2 = $comchan($me,0) | while %1 <= %2 { mode $comchan($me,%1) +b $+(~q:*!*@,$2,*) | inc %1 } } }

IP lerin Sonuna * koyman gerekmez, otomatik * eklenir zaten. Eger kendin !sustur 178.219* yapsanda olur, sonunda yildizi ister kendin koy ister otomatik koyulsun.

Senin yapman gereken tek !sustur IP yazman.

Kolay gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan