| Cevap: Genç Kız Eski Sevgilisini Geri Kazanmak Uğruna Dünyanın Diline Düştü
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ahaha @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayır sen 15 yaşındasın daha yeni dünyaya gelmişsin, ne ara böyle delice sevdin aşık oldun da geri kazanmak için kendini bu hale soktun. Tabii aşkın yaşı yoktu değil mi? Yalan o, 15 yaşında böyleyse bu 20 yaşında sevgilisi gay çıkarsa cinsiyet bile değiştirebilir. Dövmeleri güzelmiş bir tek :ı | Hemen de anladın ben olduğumu çok zekisin gene canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Burdan o sevgiliye sesleniyorum senin için kendimi ne hale soktum çok masraf çıktı bari onların parasını ver Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yılan dövmesimi o anlayamadım. Kızda o kadar bakılacak yer varki dövmesini farketmemişim : ))))
İlk halini çok merak ettim aradım taradım ama anca bunu buldum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |