@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımcım Merhabalar ;
Kabak ve İstakoz bağdaştırmanız mizaciniz bir nebze olsun yuzumde tebessum yaratmadı değil , Halk ve kamuoyu acıklamasına gelecek olur isek Özel bir sektöre Buna 2.000 Kişilik bir otelde de denılebilir ... Aşcı bası yardımdıcılığı yapıyorum ... Çocuklugumdan berı bu meslegi icra ettigimden genc yasta denılebilecek ama sacım aklaştıgı zaman alabilcegim bir pozisyona sahibim ... Gecmıste agirlikli olarak fransız mutfagında calıstım ... Dekoratif işler herzaman merakım oldu ... Yenılıkcı vizyon sahibi insaların yanında yetişmem ise bana deger kazandırdı ... Yaklasık ast pozısyonumda 110 Aşcı calısıyor olmasına ragmen onlara idarecilikten ote Aynı tezgah uzerinde çalışıp operasyonel kısımda olmam mutlu ediyor beni ... ( Bu Basın aciklaması )
Şimdi ben hıc asık olabildim diyemedım ki mutfak sevdası bambaska bende herkes dıyor oglum turizm icindesin onca kız var nasıl sevgilin yok ? YOK işte : )
Olmasında pekte umrumda degil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mizacini oncekı yazdıgım mesajda belirtmiştim : ) Enteresan manikdepresif hallerin var : ) Sankı Blue cagı arasına sıkısmıssın ama diger cumlende ihtiyat sahibi bilinçli bi kuıllanıcısın : ) Hayat degerlendirmende guzel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu sebepten dolayı 10 Numara ***** YILDIZ kazandın benden
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.