ÇOook teşekkür ederim canım benim iyiki varsın geç olsun güç olmasın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyiki tanımışım seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.:*
Teşekkür ederim Adem Allah cümlemize aynını nasip etsin iyi dileklerin için sağol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. pasta yemedim dersem yalan olurda Julide ah be ne partisi çalışarak geçirdim dogum günü akşamını yarama basma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyi dileklerin için teşekkürler canım
Teşekkür ederim Ruzgar sende iyiki doğdun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sayenizde 2-3 gün boyunca yas günü kutluyorum geciksin varsın @Echanting teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler Cihan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.